02.november | Healthy lifestyle

11:00 - 11:30
Opening words by host of the day Marilyn Jurman. Yoga - training or lifestyle? Who could do yoga and why?
Duration: 30 min
Inbodhi Yoga Tallinn
speaker
Marilyn Jurman

Yoga and mindset trainer

11:30 - 12:00
Movement - an investment in well-being
Duration: 30 min
speaker
Liina Laur

Personal trainer and nutritionist

12:00 - 12:30
Mankind's lessons from vaccination: vaccine concerns and future perspectives
Duration: 30 min
Estonian Gene Center, Institute of Genomics in University of Tartu
speaker
Natalia Pervjakova

PhD, scientific consultant at Estonia Health Board

12:30 - 13:00
Risky behavior and it's prevention in the 21st century
Duration: 30 min
Estonian Ministry of the Interior
speaker
Ain Peil

Policy adviser in Public Order and Criminal Policy

13:00 - 13:30
Urban planning and a healthy lifestyle
Duration: 30 min
Liikuvusagentuur
speaker
Marek Rannala

Road Engineer and Mobility Expert

13:30 - 14:00
Obesity in Europe THIRD! How do electrical impulses and proper breathing improve (your) world?
Duration: 30 min
HAF treeningstuudio
speaker
Enely Sarapuu

Founder of HAF training studio

14:00 - 14:50
Naturopathy, before or after allopathic medicine. Who is responsible for health?
Duration: 50 min
Tervise kodu
speaker
Irje Karjus

Forester and herbalist

15:00 - 15:30
Erik Orgu will give a speech, who will share life hacks and recommendations from personal experience on how to improve your well-being through nutrition.
Duration: 30 min
Dietless OÜ
speaker
Erik Orgu

Nutritionist

15:30 - 15:50
A new way of taking vitamins - vitamins in sprays
Duration: 20 min
NorVita
speaker
Kristi Aedma

NorVita brand manager, nutrition consultant and coach

03.november | Sexual health

11:00 - 11:30
Opening words by host of the day Marilyn Jurman. How to support adolescents? or the birth of the book "Days Began" #eionei
Duration: 30 min
Inbodhi Yoga Tallinn
speaker
Marilyn Jurman

Yoga and mindset trainer

11:30 - 12:00
Preventing and Helping Sexual Violence Cases
Duration: 30 min
MTÜ VAITER
speaker
Keete Janter

Member of the board, social worker

12:00 - 12:50
"... it has long been clear that viruses do not forgive a frivolous attitude towards them"
Duration: 50 min
Estonian Network of People Living with HIV
speaker
Ekaterina Smirnova

HIV Psychosocial Services Coordinator

12:50 - 13:20
Young people's expectations and vision of sex education
Duration: 30 min
Estonian Health Museum
speaker
Katriin Kütt-Oad

Visiting manager

13:20 - 14:10
The right to health: right of everyone to the enjoyment of the highest attainable standard of physical and mental health for everyone  (in English)
Duration: 50 min
Estonian Network of People Living with HIV
speaker
Yuri Yorsky

Advocacy Advisor

14:10 - 14:40
Conscious consent as the most important precondition for sexual activities
Duration: 30 min
Estonian Sexual Health Association
speaker
Kristina Birk-Vellemaa

Master of Education, Sex Education Expert, Sex Positive Trainer and Counselor

14:40 - 15:15
Experienced trainer Epp Kärsin (Amare Luna), who shares personal experience at the festival on how is important to value yourself and your body, to achieve fulfilling relationships and experience the best of the best in them
Duration: 35 min
Amare Luna
speaker
Epp Kärsi

Sexual experienced trainer

15:15 - 15:45
What were known about venereal diseases and how were they prevented in the old days?
Duration: 30 min
Tallinn City Museum
speaker
Made Isak

Project director of exhibition “Indecent Tallinn”

15:45 - 16:15
Women's reproductive health and hormonal balance in today's society
Duration: 30 min
Dr.OHHIRA
speaker
Reelika Kalmet

Nature therapist, Dr.OHHIRA trainer

04.november | Mental health

11:00 - 11:30
Opening words by host of the day Marilyn Jurman. How to reduce stress and increase motivation?
Duration: 30 min
Inbodhi Yoga Tallinn
speaker
Marilyn Jurman

Inbodhi Yoga Tallinn

11:30 - 12:00
Mental health in the workplace
Duration: 30 min
Eesti Töötukassa
speaker
Kristi Uusmaa

Jobseekers 'and Employers' Services Department, Service Manager (informing and advising employers)

12:00 - 12:30
Mental health - a "smoothie" of heredity, the environment, lifestyle and opportunities for help
Duration: 30 min
Tallinn University, Institute of Social Sciences
speaker
Merike Sisask

Professor of Social Health

12:30 - 13:00
Introduction to the method of creative therapy "Work in a clay field". Practical examples and how this creative therapy can support mental health
Duration: 30 min
Vaiter MTÜ
speaker
Keete Janter

Psychotherapist, psychosocial consultant

13:00 - 13:30
The gut axis of the brain and the role of the microbiome in influencing our emotions
Duration: 30 min
Dr.OHHIRA
speaker
Reelika Kalmet

Nature therapist, Dr.OHHIRA trainer

13:30 - 14:00
Sexually abused child - what to do, what to leave?
Duration: 30 min
Estonian Social Insurance Board
speaker
Anna Frank

Head of Orphanage Service, Child protection

14:00 - 14:30
Sexually used child in therapy. Psychological advice
Duration: 30 min
Stefart Therapy OÜ
speaker
Helen Tartes-Babkina

Psychotherapist-art therapist

14:30 - 15:10
Life hacks to influence yourself
Duration: 40 min
Peaasi
speaker
Anna-Kaisa Oidemaa

CEO, clinical psychologist

More Expo showcases

Partners

Soovitame
Soovitame Soovitame

Our client service is more than happy to answer Your questions!

To contact us choose one of the icons from above

Our client service is more than happy to answer Your questions!

To contact us choose one of the icons from above